ELNÖK (dr. Áder János)

Full text search

ELNÖK (dr. Áder János)
ELNÖK (dr. Áder János): Megkérdezem a hatáskörrel rendelkező bizottságokat, kívánnak-e előadót állítani. (Senki sem jelentkezik.) Nem kívánnak.
Megkérdezem, kíván-e valaki felszólalni. Korábban a monitor jelezte néhány képviselő felszólalási szándékát, de közülük van olyan, aki nincs a teremben, ezért feltételezem, hogy tévedésről van szó. Kérdezem akkor egyenként: Fenyvesi Máté kíván-e felszólalni? (Dr. Fenyvesi Máté: Nem.) Nem.
(17.50)
Vancsik Zoltán kíván-e felszólalni? Nincs a teremben. Bazsa György kíván-e felszólalni? (Jelzésre:) Nem kíván. Akkor még egyszer megkérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni. Jelzés nem érkezett. Feltételezem, akkor miniszter asszony nem kíván válaszolni a vitában elhangzottakra. (Derültség.)
Tisztelt Országgyűlés! Az általános vitát lezárom. Mivel az előterjesztéshez módosító javaslat nem érkezett, részletes vitára nem kerül sor, a törvényjavaslat elfogadásáról kell döntenünk. Kérdezem, van-e ezzel kapcsolatban bárkinek észrevétele. Jelzés nem érkezett.
Most a határozathozatal következik. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést: elfogadja-e az Európa Tanács kiváltságairól és mentességeiről szóló általános megállapodás Strasbourgban 1996. március 5-én kelt hatodik jegyzőkönyvének kihirdetéséről szóló törvényjavaslatot? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 287 igen szavazattal, nem szavazat és tartózkodó szavazat nélkül az előterjesztést elfogadta. (Taps.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit