POKORNI ZOLTÁN

Full text search

POKORNI ZOLTÁN
POKORNI ZOLTÁN oktatási miniszter: Ez a rendelet, amelyről itt beszélünk, egy toldott-foldott rendelet. '95-ben a Bokros-csomag után a diákok itt tüntettek a Parlament előtt, ennek következtében több módosítást élt meg ez a rendelet; a Horn-kormány is igazított rajta, és ezt a rendeletet szabályoztuk mi is újra. Megérett az idő arra, hogy egy átfogó, új szabályozás szülessen a hallgatók térítési díjára és tandíjára vonatkozóan. Ezt a munkát elkezdtük, a hallgatói önkormányzatokkal közösen az egyeztetések megtörténtek.
A második: a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájával együtt a minisztériumban egy úgynevezett zöld számot üzemeltetünk, hogy valamennyi hallgató, aki úgy érzi, hogy tőle jogtalanul szedtek összegeket, pénzeket, ide fordulhasson és itt tanácsot kérjen.
A harmadik: megfogadom az ön tanácsát, és előkészítünk egy olyan levelet, amelyben valamennyi diákot - államilag finanszírozott képzésben részt vevőt vagy önköltséges képzésben részt vevőt - tájékoztatunk személyesen az ő jogairól, illetve fizetési kötelezettségeiről.
Köszönöm a tanácsot és a figyelmet. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit