ELNÖK (Gyimóthy Géza)

Full text search

ELNÖK (Gyimóthy Géza)
ELNÖK (Gyimóthy Géza): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a személyi javaslatok megtárgyalása. Az Országgyűlése elnöke a korábbi Házszabálytól való eltérés tárgyában született döntésnek megfelelően személyi javaslatokat terjesztett elő új változatban H/240. számon. Ezekben az ügyrendi bizottság tagjává a Kristyánné Aknai Erzsébet lemondásával megüresedett helyre Herczog Editet, a kulturális bizottságba Isépy Tamás helyett Rogán Antalt, a költségvetési bizottságba pedig Rogán Antal helyett Isépy Tamást jelöli.
A korábbi gyakorlatnak megfelelően az Országgyűlés egy döntéssel határoz a személyi javaslatokról. Kérdezem, van-e valakinek észrevétele ezzel kapcsolatban. Selmeczi Gabriella gépe van bekapcsolva, de nem hiszem, hogy a tárgykörben hozzá szeretne szólni. (Selmeczi Gabriella tagadólag int.) Nem, igen, igen, nem. (Derültség.) Nem kíván hozzászólni az államtitkár asszony. Egyértelmű kézjelzéssel jelezte, hogy nem kíván hozzászólni. (Derültség.)
(17.40)
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy egyetért-e a személyi javaslatokkal. Kérem, szavazzanak, képviselők! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 294 igen, 1 nem és 2 tartózkodás mellett a személyi javaslatokat elfogadta.
Tisztelt Országgyűlés! Engedjék meg, hogy az Országgyűlés és magam nevében a megválasztott bizottsági tagoknak eredményes munkát kívánjak. Köszönöm. (Taps.)
Két perc szünetet rendelek el.
(Rövid szünet.
Számos képviselő elhagyja az üléstermet.)
Kérem a képviselőtársakat, akiket a továbbiak nem érdekelnek, gyorsabban hagyják el a termet, hagyják a többi képviselőtársat dolgozni!

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit