DR. NAGY SÁNDOR

Full text search

DR. NAGY SÁNDOR
DR. NAGY SÁNDOR (MSZP): Köszönöm szépen, elnök úr. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Sajnálom, hogy Áder János elnök úr nem tartózkodik a teremben, mert az ellenzék nevében illő tisztelettel meg akartam neki köszönni, hogy mégiscsak összehívta az ülésszakot. Aggódtunk, hogy valami elháríthatatlan akadály, egészségügyi ok vagy netán az, hogy valamivel megbántottunk valakit, esetleg azzal a következménnyel jár, hogy ebben az esztendőben már egyáltalán nem kerül összehívásra az ülés. (Felzúdulás a kormánypártok padsoraiban. - Dr. Dávid Ibolya: Négy éve is így volt!) Ezért most megnyugvással vesszük tudomásul, hogy van ülés.
Mindazonáltal szeretném megemlíteni, hogy az időpont, a fél 9 bizonyos házszabályi következményekkel jár. A Házszabály értelmében megkíséreltünk fél 8-kor benyújtani néhány iratot, de fél 8-kor senki nem volt a titkárságon. Emiatt nem tudtuk gyakorolni azt az alkotmányos jogunkat, hogy néhány iratot be tudjunk nyújtani. Talán majd belerázódik a titkárság is ebbe az új munkarendbe.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit