DR. GÓGL ÁRPÁD

Full text search

DR. GÓGL ÁRPÁD
DR. GÓGL ÁRPÁD egészségügyi miniszter: Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselő Úr! Ha már szót kaptam most, a pártok képviselői, a frakciók képviselői előtt, hadd mondjam, hogy valami félreértésről van szó. Mert ez a törvény nem szól másról, mint egy eddig nem lévő immateriális jog keletkeztetéséről, annak vagyoni joggá tételéről, a vagyoni jognak hozzárendeléséről és egyéni gyakorlásáról. És nincs másról szó!
Ha végigolvassa valaki a négy pontot, erről szól a törvény. Ennek az általános vitája lefolytatható. A jogkeletkeztetésnek megvan a szabálya, a jogkeletkeztetés szabályait ez a törvényjavaslat követi. Természetesen elkészült a kormányrendelet, és azt gondolom, hogy munkatársaim annak megfelelően, ahogy ez szükséges, továbbítják is. A jogkeletkeztetés, annak vagyoni joggá tétele, kijelölése a jogot birtoklóknak, azt gondolom, a vitát nem teszi halaszthatóvá, vagy nem teszi szükségessé a halaszthatóságát.
Véleményünk szerint tiszta, világos törvényjavaslatról van szó, és ebben a törvényjavaslatban más nincsen. Ez nem érinti az önkormányzatok gondoskodási kötelezettségét, nem érint semmit. Úgyhogy én nem egészen értem az aggályokat. (Szórványos taps a kormánypárti oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit