DR. BOGÁR LÁSZLÓ

Full text search

DR. BOGÁR LÁSZLÓ
DR. BOGÁR LÁSZLÓ a Miniszterelnöki Hivatal államtitkára: Köszönöm a szót. Elnök Úr! Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselő Úr! Ha jól látom, az ön által benyújtott kérdésen december 13-ai dátum szerepel, az iktatási dátum december 15-e, és talán már ön is tudja, hogy december 16-án, tehát egy nappal ezután megjelent a Magyar Közlöny 114. száma, és ebben a 1127/1999. (XII. 16.) számú kormányhatározat a budavári Szent György térnek, illetve a Várbazárnak a millenniummal kapcsolatosan a millennium méltó megünneplését célzó komplex helyreállítási programjáról.
Természetesen a rendelkezésemre álló rövid idő keretében nem is nyílik erre mód, de nem is volna célszerű, hogy most részletesen ismertessem ezt a kormányhatározatot, ami tehát, még egyszer mondom, a december 16-án megjelent, 114. számú Magyar Közlönyben található. De azt gondolom, ha önt valóban részletesen érdekli a komplex válasz azokra a kérdésekre, amelyeket ön feltett, akkor olvassa el ezt a Magyar Közlöny példányszámot. Mondom még egyszer, a rendelkezésemre álló idő teljesen esélytelenné tenné, hogy részletesen elemezzem azokat a dolgokat, de választ kap valamennyi kérdésére.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit