DR. RÉPÁSSY RÓBERT

Full text search

DR. RÉPÁSSY RÓBERT
DR. RÉPÁSSY RÓBERT (Fidesz): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Vastagh Pál képviselő úr szavai nyomán szeretnék szólni. Ő azt mondta, hogy '95. január 1-jével megszűntek azok az okok, amelyek az olajbűnözést lehetővé tették. Én nem így ismerem a bűnözési statisztikákat, sajnos még '96-ban is követtek el bizonyos, úgynevezett olajbűncselekményeket. (Dr. Suchman Tamás: Még ma is!) Tehát az önök kormányzásának legalább két éve esett arra az időszakra, amikor ilyen bűncselekményeket elkövettek, úgyhogy felesleges elhárítani maguktól azt a két évet, amelyben önök vezették Magyarország kormányát. (Közbeszólás az MSZP soraiból: Négy év volt!) Ez az egyik.
A másik pedig az, hogy melyik politikai erőnek áll érdekében ezt a mai rendkívüli ülést felhasználni bizonyos politikai támadásokra? Hát uraim és hölgyeim, önök kezdeményezték ezt az ülést! (Közbeszólás az MSZP soraiból.) Nem is értem, hogy miért gondolják azt, hogy mi szerettünk volna itt valamit elérni! (Vancsik Zoltán: Konkrétan!) Önök kezdeményezték, önöknek több mint száz képviselője aláírta a mai rendkívüli ülésnapot! Jelenleg egyébként alig negyvenen tartózkodnak itt, ennyire fontos önöknek... (Felzúdulás, derültség és közbeszólások az MSZP soraiban. - Szalay Gábor: Nézz már körül!) De hát mégis önök kezdeményezték, és ezért a magunk részéről visszautasítjuk azt, hogy nekünk bármiféle politikai szándékaink lettek volna. Mi is szeretnénk, ha tisztázódna a politikai felelősség kérdése.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit