SZABÓ ISTVÁN

Full text search

SZABÓ ISTVÁN
SZABÓ ISTVÁN (Fidesz): Elnök Úr! Köszönöm a szót. Tisztelt Képviselőtársaim! Nagyon röviden szeretnék reagálni a magyar nyelven való közzététellel kapcsolatosan. Sajnálom, hogy Lezsák Sándor képviselőtársam már nem tartózkodik a teremben.
Egyrészt a Lotz Károly képviselőtársam által elmondottak alapján én nagyon nehezen tartanám azt megítélhetőnek, melyek azok a szabványok, amelyeket feltétlenül magyar nyelven kellene közzétenni és meg kellene különböztetni más szabványoktól. Ugyanakkor könnyen belátható, hogy ennek rendkívül nagy költségterhei is vannak. Éppen ezért én teljesen elfogadhatónak és indokoltnak tartom, hogy először ennek a finanszírozási oldalát kell megteremteni, az erre vonatkozó rendeletet kell megalkotni, és ezt a kérdést egy ilyen rendeletben kell majd a későbbiek során szabályozni, átgondolva ennek a költségvetési hátterét is.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit