DR. VOJNIK MÁRIA

Full text search

DR. VOJNIK MÁRIA
DR. VOJNIK MÁRIA (MSZP): Köszönöm szépen. Tisztelt Lezsák Képviselő Úr! Noha mi magunk a törvényjavaslatot nem tartjuk érdemben javíthatónak, az ágazatban dolgozók és a betegek iránti mélységes elkötelezettségünk miatt részt vettünk ennek a törvényjavaslatnak a vitájában, és minden módosító indítványt támogattunk, amelyről úgy gondoltuk, hogy valamilyen mértékben is javítani fogja ezt a hevenyészett indítványt.
A bizottságban a kormánypárti képviselők között is vita volt egy-egy indítvány értelmezésében. A bizottsági szavazások után egymásnak ellentmondó javaslatok maradtak bent, az egészségügyi bizottság véleményével ellentétesen foglalt állást az önkormányzati bizottság, vagy az önkormányzati és a foglalkoztatási bizottság véleményével ellentétesen foglalt állást az egészségügyi bizottság. Ezért azt gondolom, hogy amikor az államtitkár úrhoz fordulunk és fordul a képviselő úr, akkor vissza kell hogy idézzem az ágazatot képviselő egyik minisztériumi főtisztviselőt, aki az ellenzéki pártokat egyébként arra kérte a bizottsági vitában, hogy segítsenek feloldani a törvényjavaslatban keletkezett inkoherenciát, segítsenek elrendezni az egymásnak ellentmondó javaslatokat - mi erre is készen állunk.
Azonban azt gondolom, a konszenzuskeresésnek nem az az alapja, hogy egymás között látszatkonszenzust kötnek a kormánypártok, hanem ebbe a konszenzusba beletartoznak a parlament további pártjai is, és a magunk részéről ezt a kérést nem fogjuk elutasítani, de ilyen kérés mihozzánk még nem érkezett.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit