HEGYI GYULA

Full text search

HEGYI GYULA
HEGYI GYULA (MSZP): Köszönöm szépen. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Azt hiszem, nagyon örülhetünk annak, hogy ellenzéki képviselőtársaink megfogalmazták azt, hogy mit várnak tőlünk a környezetvédelem területén, jórészt olyan dolgokat persze, amit négy év alatt ők nem oldottak meg - de ez a demokrácia körforgásából következik.
Azt gondolom, hogy az, hogy ez a protokollcsatlakozás megtörténik, egy nagy dolog hat héttel azután, hogy megalakult az új kormány. Azt is szeretném elmondani - más téma, de Pap Jánosnak mindenképp válaszolni kell -, hogy a minisztériummal egyetértésben mindent elkövetünk azért, hogy a nemzeti hulladékgazdálkodási terv is a parlament elé kerüljön, amelyet tavaly szeptember óta vártunk, hogy ide kerüljön, és aztán eddig ebből nem lett semmi. Úgy gondolom, hogy a környezetvédelmi bizottságban ezeket a vitákat folytatni fogjuk, ellenzéki képviselőtársaink biztosak lehetnek abban, hogy erős az elkötelezettségünk arra, hogy a környezeti értékeket őszintén és jó szívvel képviseljük.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiból.)
(18.00)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit