ELNÖK (dr. Szili Katalin)

Full text search

ELNÖK (dr. Szili Katalin)
ELNÖK (dr. Szili Katalin): Köszönöm szépen a képviselő úr felszólalását. Tisztelt Képviselőtársaim! Tájékoztatom önöket, hogy a jegyzőkkel történt konzultáció alapján 20 másodperc jóváírásra kerül a Szabad Demokraták Szövetsége képviselőcsoportjának (Moraj.), tekintettel arra, tisztelt képviselőtársaim, hogy a rend fenntartása érdekében elnöki jogkörben tett intézkedés nem tartozik bele a felszólalásba. Ezt a jegyzőkkel - a kormányzó párti és az ellenzéki jegyzővel egyaránt - egyeztettem, úgyhogy kérem, ezt vegyék tudomásul.
Tisztelt Képviselőtársaim! Tájékoztatom önöket, hogy a Magyar Szocialista Párt képviselőcsoportjának 92 perc 38 másodperc, a Fidesz képviselőcsoportjának 94 perc 10 másodperc, a Szabad Demokraták Szövetsége képviselőcsoportjának - az előbbi intézkedéssel együtt - 14 perc 22 másodperc és a Magyar Demokrata Fórum képviselőcsoportjának 35 perc 25 másodperc áll rendelkezésére.
Tisztelt Képviselőtársaim! Harrach Péter képviselő úr jelezte kétperces hozzászólási szándékát, a Fidesz képviselőcsoportjából. Öné a szó, képviselő úr.
(13.30)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit