ELNÖK (dr. Szájer József)

Full text search

ELNÖK (dr. Szájer József)
ELNÖK (dr. Szájer József): Köszönöm szépen. Megkérdezem, kíván-e még valaki felszólalni ehhez a vitaszakaszhoz. (Nem érkezik jelzés.) Mivel több felszólaló nem jelentkezett, a részletes vita e szakaszát és a részletes vita egészét lezárom.
Megkérdezem Csehák Judit egészségügyi, szociális és családügyi miniszter asszonyt, hogy most vagy a határozathozatal előtt kíván válaszolni a vitában elhangzottakra. (Dr. Csehák Judit: A határozathozatal előtt.) A határozathozatal előtt. A határozathozatalra várhatóan következő ülésünkön kerül sor.
Tisztelt Országgyűlés! Mint az imént már említettem, az elmúlt rendszer titkosszolgálati tevékenységének feltárására és az állambiztonsági szolgálatok történeti levéltára létrehozásáról szóló törvényjavaslat részletes vitájára, továbbá a közéleti szerepet betöltő személyek állambiztonsági múltjának nyilvánosságra hozataláról szóló törvényjavaslat részletes vitájára holnap, az ülésnap végén kerül sor.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit