GÖNDÖR ISTVÁN

Full text search

GÖNDÖR ISTVÁN
GÖNDÖR ISTVÁN (MSZP): Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Kedves Sümeghy képviselő úr, én nem csalódtam önben, hogy meg van elégedve saját magával. De ha a szakmaiságról beszél, ön, aki cégvezető volt, kedves Sümeghy úr, ha valakinek a személyi költségeken lévő terhei csökkennek, ugye egyetértünk, és mondom Bernáth Ildikónak is, nála javul a jövedelempozíció, mert csökkennek a költségei.
(9.40)
Ha javul a jövedelempozíciója, megvan az az esély, hogy az adójából a 300 millió forintot visszatartsa fejlesztési költségekre. Ha két év alatt leírhatja az eszközei értékcsökkenését, akkor javul a pozíciója, tehát az innováció folyamatát fel lehet gyorsítani. Én nem azt mondom, hogy ön ezt nem tudja, de demagóg módon úgy tesz, mintha ezt nem akarná tudomásul venni.
Babák úr is próbálta a szavaimat kiforgatni. Nekünk nem az a bajunk, és ezt vezérszónoklatban is elmondtam: a köztünk lévő különbség az, hogy önök a Széchenyi-tervet arra használták, hogy egyszeri juttatásokat adtak annak, akinek gondolták. Mi meg azt mondjuk, hogy az adótörvényeken keresztül mindenki hozzájut, aki a magyar piacon dolgozik, és itt munkaerőt foglalkoztat.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit