BURÁNY SÁNDOR

Full text search

BURÁNY SÁNDOR
BURÁNY SÁNDOR pénzügyminisztériumi államtitkár: Köszönöm a szót, elnök úr. Kedves Babák képviselőtársam, azt nem várom el öntől, hogy igazat mondjon, de legalább a számokat ne vitassa! Én nagyon konkrétan beszéltem, önnek is módjában állna tehát konkrétan beszélni. Ha valamelyik számmal nem ért egyet, akkor mondja meg, hogy melyik számmal, amelyre én hivatkoztam, nem ért egyet, és az egy szakmai vita. Az, hogy én hazudok, mert egy szám sem igaz, amit mondok, ön pedig állítja a sajátját, ez nem egy korrekt vita. Legyen kedves megmondani! Én az előbb tíz percben soroltam fel azokat a forrásnövekményeket, amelyek - ha az Országgyűlés a javaslatunkat elfogadja - többletjuttatásokat, többletforrásokat adnak az önkormányzatoknak. Összeadtam ezeket a számokat, és világosan kiderült, hogy ez elég a bérnövekményre, ezen kívül pluszban van még a helyi iparűzésiadó-bevétel. Ha ezeket a számokat ön nem tudja cáfolni, akkor legyen kedves, ne használjon ilyen erős kifejezéseket az én hozzászólásommal kapcsolatban. Térjünk vissza a tényekhez!
Azt egyébként nem vitattam, ha figyelte a hozzászólásomat, hogy ezek az arányok településenként mások és mások lehetnek. Ezeket a hatásokat hivatottak kiegyenlíteni azok a módosító indítványok, amelyeket megint csak meglehetős részletességgel idéztem hozzászólásomban; sajnálom, ha ez elkerülte a figyelmét.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit