ELNÖK (dr. Szájer József)

Full text search

ELNÖK (dr. Szájer József)
ELNÖK (dr. Szájer József): Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyűlés! Köszöntöm a képviselőtársaimat, átveszem az ülés vezetését.
A külügyi bizottság jelezte, hogy nem kíván előadót állítani, így mivel írásban sem jelentkezett senki, ezért azoknak sem tudom megadni a szót.
Viszont kérdezem, hogy kíván-e bárki hozzászólni ehhez a témához. (Senki sem jelentkezik.) Úgy látom, hogy jelentkezés nem történt. Akkor a miniszter asszonynak sem kell válaszolnia a vitában elhangzottakra.
Tisztelt Országgyűlés! Az általános vitát lezárom. Mivel az előterjesztéshez módosító javaslat nem érkezett, ezért részletes vitára sem kerül sor. Az országgyűlési határozati javaslat elfogadásáról kell most döntenünk. Kérdezem, hogy ezzel kapcsolatban van-e bárkinek észrevétele. (Senki sem jelentkezik.) Nincs.
Határozathozatal következik. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a Magyar Köztársaság és a Holland Királyság között az összekötő tisztek feladatainak az Európai Rendőrségi Hivatalnál történő megfelelő teljesítéséhez szükséges kiváltságokról és mentességekről szóló 2002. február 8-án jegyzékváltás útján létrejött megállapodás megerősítéséről szóló országgyűlési javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm szépen.
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 342 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül az előterjesztést elfogadta.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit