ÉKES JÓZSEF

Full text search

ÉKES JÓZSEF
ÉKES JÓZSEF (MDF): Köszönöm, elnök úr, a szót. Időben jeleztem, csak ön közben beszélt már, és biztos, hogy a monitort nem tudta figyelni.
Tisztelt Képviselőtársaim! Elhangzott Fekete Istvánnak a neve, aki hosszú éveken keresztül Ajkán dolgozott, és nagyon sok iskola, nagyon sok erdei iskola viseli a nevét. De nem is ez a leglényegesebb kérdés, hisz márciusban az Interparlamentáris Unió marrakechi ülésén a főtitkár úrral tárgyalva állapodtunk meg abban, hogy a magyarországi természeti értékek védelmében ért sérülések kérdését az Interparlamentáris Unió is felveszi napirendi pontjai közé a következő ülésén.
Kérem képviselőtársaimat, hogy ha előveszik a marrakechi jegyzőkönyvet, és áttanulmányozzák, abban egyértelműen is látható, hogy valóban Magyarország részéről kérés fogalmazódott meg, hogy Európában és a világ minden részén a védett természeti értékek, benne az állatok, állatfajok, madarak kérdését próbáljuk meg komolyabban tárgyalni.
Köszönöm figyelmüket. (Taps.)
(14.20)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit