DR. BALSAI ISTVÁN

Full text search

DR. BALSAI ISTVÁN
DR. BALSAI ISTVÁN (MDF): Kedves Államtitkár Úr! Nagy figyelemmel kísérték ezekben a percekben Pesthidegkút és Adyliget polgárai ezt az elég gyenge választ. Sajnálom a nevükben is, mert három héttel ezelőtt, amikor a miniszter úr, az ön főnöke ott sétált a Klebelsberg Kunó Általános Iskola kertjében a pesthidegkúti nyári fesztivál napjaiban, akkor mást ígért az ott megjelent polgármesternek és alpolgármesternek. Szekeres képviselő úr is ott lakik, talán ő is látta ezt a jelenetet. (Dr. Szekeres Imre közbeszólása.)
Nos, a helyzet az, hogy sajnálják a pesthidegkúti és különösen az adyligeti polgárok, hogy a nemzeti kulturális örökség minisztereként ilyen szégyellnivaló válaszra kényszerítette önt, államtitkár úr, ennek az elmondására.
Természetesen nem fogadjuk el a válaszát, és sajnáljuk, hogy Görgey miniszter urat ilyen rossz helyzetbe hozták a választ megírók. Nem fogadjuk el. (Taps a Fidesz és az MDF soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit