NYITRAY ANDRÁS

Full text search

NYITRAY ANDRÁS
NYITRAY ANDRÁS (Fidesz): Tisztelt Ház! Azért elég sok hozzászóló foglalkozott a Bokros-csomaggal, de én Szabó képviselő úr egy megjegyzésére szeretnék reagálni. Ő itt teátrálisan kijelentette, hogy a Fidesz előző négyévi munkája során oda jutottunk, ahol vagyunk. Hát, oda jutottunk, kedves képviselő úr, hogy önök fesztelenül, önfeledten szét tudtak osztani 320 milliárdot abból, amit a mi gazdaságpolitikánk eredményeképpen az emberek megtermeltek és tartalékként az önök rendelkezésére állt.
Aztán, hogy önök ezután a további, például az ebben a törvényjavaslatban is előírt és leírt, egyébként helyes célokra honnan fogják előteremteni a fedezetet, azt én nem tudom, mert bárhogyan tanulmányoztam az önök választási ígéreteit és programját, abból én koherens gazdaságpolitikát, amely az előző kormányzat emelkedő nemzetképéhez igazodva egy növekvő gazdasági, külgazdasági recesszió mellett is növekvő saját országon belüli termelést tett lehetővé, én ezt az önök gazdaságpolitikájából, amit én nem látok, következésképpen ezt sem látom. Tehát nem tudom, hogy vajon önök miből fognak a továbbiakban ilyenfajta kiadásokat tenni, és csak kívánják maguknak azt a jót, hogy ha majd az elkövetkezendő években önök is meg tudják teremteni az emberek munkája által és a helyes gazdaságpolitikájuk által azt a helyzetet, ami miatt most itt el kell képedni, hogy hova jutottunk, ahol vagyunk. Szerintem azt, hogy ezt a helyzetet, ahol vagyunk, nem lehet pozitívan értékelni, annak nem a mi gazdaságpolitikánk az oka, hanem egészen más.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit