GULYÁS LÁSZLÓ

Full text search

GULYÁS LÁSZLÓ
GULYÁS LÁSZLÓ, a rendészeti bizottság előadója: Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! A rendészeti bizottság 2002. szeptember 11-i ülésén vitatta meg a Magyar Köztársaság 2001. évi költségvetésének végrehajtásáról szóló törvényjavaslatot. A bizottság kimondottan szakmai szempontból csak a rendészeti szervekre vonatkozó fejezettel foglalkozott, és ennek alapján egyhangúlag általános vitára alkalmasnak tartotta a törvényjavaslatot, és a Házszabály 95. § (2) bekezdés alapján a Ház elé való terjesztését javasolja.
A rendészeti bizottság azonban felhívja a törvényalkotók figyelmét arra a helytelen és nem megengedhető gyakorlatra, hogy a rendészeti szervek költségvetési fedezet biztosítása nélkül kaptak, és sajnos még napjainkban is kapnak újabb feladatokat és hatásköröket. Ez a folyamat oda vezethet, ha ez a későbbiekben is így folytatódik a költségvetés készítése alkalmával, hogy a jelenleg is sokszor méltatlan helyzetben működő rendészeti szervek - nem utolsósorban a rendőrségek - egyes feladataik ellátására képtelenek lesznek.
Köszönöm a szót és a lehetőséget.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit