DR. SZABÓ ZOLTÁN

Full text search

DR. SZABÓ ZOLTÁN
DR. SZABÓ ZOLTÁN (MSZP): Köszönöm szépen, elnök asszony. Tisztelt Ház! Egyre furcsábban érzem magam ebben a vitában, tekintettel arra, ha jól olvastam a mai programunkat, akkor itt a 2001. évi költségvetés végrehajtásáról kellene vitatkoznunk. Zuschlag képviselőtársam elmondta, hogy a 2001. évi költségvetést adott területen az illetékes miniszter hogyan lépte túl, hogy szerinte nem megfelelő módon és nem szabályszerűen használta fel ezeket az összegeket, önök pedig, tisztelt képviselőtársaim, arról beszélnek, hogy mennyire örültek ennek az emberek. Ha ez egy mentség arra, hogy túllépi a költségvetési előirányzatot, hogy jogosulatlanul költi el a pénzt, és ráadásul rosszul költi el a pénzt, akkor szeretném megkérdezni, hogy mi az öreg ördögnek csinálunk mi egyáltalán költségvetést, akkor oda kell adni a minisztereknek, ami pénz van, és azok költsék el úgy, hogy az emberek örüljenek neki.
Szeretném felhívni az önök figyelmét arra, hiába mondják azt, hogy időarányosan lényegesen több feladatot hajtottak végre a miniszterek azokból a feladatokból, amelyek egyébként nem voltak a költségvetésben nekik előírva. Ha én a jövő havi konyhapénzt eliszom, akkor a feleségemnek hiába védekezem azzal, hogy az egész jövő évi alkoholmennyiségemet ebben a hónapban elfogyasztottam, ő nem fog ennek örülni, ha a hónap közepén már nem tud ebédet főzni.
Köszönöm szépen. (Taps az MSZP soraiból. - Közbeszólás a Fidesz soraiból: Száznapos program!)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit