DR. VERES JÁNOS

Full text search

DR. VERES JÁNOS
DR. VERES JÁNOS (MSZP): Köszönöm a szót. Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Kékkői Képviselő Úr! Ön egy olyan gondolatkísérletet engedett itt meg ma magának, amely ha nem bizonyítható, akkor elég súlyos vádaskodás. (Vincze László: Ne fenyegess! Ne ijesztgess!) Én nem fenyegetek senkit, Vincze képviselő úr, de szeretném, ha tisztában lennének a következő tényekkel.
Ismereteim szerint a tavaszi választási kampányban elkövetett cselekmények miatt Magyarországon jogerősen három bírósági ítélet született. Mind a három Fidesz-képviselő közeli személyeket ítélt meg negatívan, ítélt el negatívan pénzbüntetésre és más tételre. Ha önök ezt meg tudják cáfolni, akkor vádaskodhatnak olyan dologgal, mint amit vádaskodtak. Köszönöm szépen, ha ezt figyelembe fogják venni a továbbiakban. Kérem, csak jogerős bírósági ítélet alapján nyilatkozzanak ilyen ügyekben. (Font Sándor: Keller János mit csinált négy évig? - Keller László: László vagyok! - Megszólal egy mobiltelefon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit