KELLER LÁSZLÓ

Full text search

KELLER LÁSZLÓ
KELLER LÁSZLÓ (MSZP): Köszönöm szépen, elnök asszony. Tisztelt Ház! Én magam is ezt a gondolatot, amit Gőgös képviselő úr felvetett, szeretném folytatni, egy icipicit más megközelítésben.
Példátlan az, ami most itt elhangzott szónoklatként a Fidesz padsoraiból, tisztelt Ház, hiszen eddig úgy gondoltam, felelős országgyűlési képviselő olyan állításokat, amelyeket ön most megtett, utalva arra, hogy itt a választási kampányt egyesek, vállalkozók megfinanszírozták, és utána hitelkonszolidációban visszakapják ezt a pénzt, és közben egyetlenegy bizonyítékot nem tár ide a Ház elé, ezt, úgy gondolom, vissza kell minden körülmények között utasítani.
(18.30)
Föl kell önt szólítani arra, hogy legyen olyan kedves, tárja elő a bizonyítékokat. Ha ön ilyen állításokat tett, akkor legyen olyan kedves, akár az Állami Számvevőszékhez, akár itt az Országgyűlés plénumán, meglesz rá a lehetősége, azokat a bizonyítékokat terjessze ide! Ha pedig nem tudja a bizonyítékokat ideterjeszteni, akkor pedig legyen olyan kedves nagyon határozattan, ugyanúgy föntről elnézést kérni azoktól a pártoktól és azoktól a gazdálkodó szervezetektől, akiket egyébként nem nevesítve, de mégiscsak megsértett. Sokkal jobb lett volna, tisztelt képviselő úr, ha a tárca volt államtitkáraként a tárca 2001-es tevékenységét vette volna górcső alá, és sokkal jobb lett volna arról beszélni, hogy vajon mi okozta azt a váltást, hogy ön éppen 2001-ben, ha jól emlékszem, a politikai államtitkári székbe került, és vajon miért kell ma is a bíróságnak és az igazságszolgáltatásnak azokkal az ügyekkel foglalkozni, amelyek a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztériumban 2001-ben történtek.
Erről kellett volna, képviselő úr, beszélni. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit