VINCZE LÁSZLÓ

Full text search

VINCZE LÁSZLÓ
VINCZE LÁSZLÓ (Fidesz): Úgy gondolom, a kedves ifjú képviselő kollégának a testnevelés és sport területén van még mit elmélyednie és utánanézni kicsit alaposabban a dolgoknak. Vásárhelyről annyit, hogy remélem, a Risztov Évát kinevelő várostól nem fogja sajnálni ez a kormány az uszodabővítést és -építést.
Sportra, élsportbeli pénzek felhasználására vonatkozóan: engedelmet kérek, akkori bizottsági tagként és testnevelőtanárként jómagam is támogattam azt a kormányzati szándékot, hogy a szakszövetségeken keresztül finanszírozza az élsportnak mindazon szereplőjét, akit finanszírozott. Erről ennyit, kedves képviselő úr.
A programok közül egyet emelek ki. Tegnap voltam testnevelő kollégák körében. Az a Bozsik-program, amely jobb sorsra érdemes, most az önök akárhányszor száz napos ígérete és elképzelése alapján egyetlen forintot nem kap. A kollégák nem kapták meg például a múlt havi fizetésüket. Erről is kellene beszélni, amikor a programok ilyen-olyan elmaradásáról, nem elmaradásáról beszél.
Fogyatékosügyi program: elindult, pénzek kerültek erre odajuttatásra.
Stadionépítés: látjuk, mi van most. Ez alatt az időszak alatt, az önök kormánya időszakában megakadt a stadionépítési program. (Közbeszólás az MSZP padsoraiból.) Remélem, hogy ahol elindult, és ahol elindultak az építkezések, vagy ahol komoly tervek megszülettek, tovább folytatódik az önök időszakában. Nagyon nem szeretné a vidék lakossága, ha befejezetlen emlékek lennének a vidéki stadionok, és helyette újra a világváros szellemiségében akárhány stadiont, mondjuk, felépítenének (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.) itt, a székesfővárosunkban, amit én egyébként nagyon szeretek.
Köszönöm.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit