DR. ŐRY CSABA

Full text search

DR. ŐRY CSABA
DR. ŐRY CSABA (Fidesz): Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Sok minden elhangzott, megpróbálok címszavakban reagálni rá. Hogy ki kivel mit vitat meg: képviselő úr, tessék elolvasni a Népszabadságot, és elolvasni, hogy mit nyilatkoznak a szakszervezeti vezetők, hogy ki beszélt velük, miről. Az adótörvényekről speciel nem, és ezt nehezményezik és kérdezik. De erről a bizonyos OÉT-ülésről is elég maliciózusan nyilatkoztak az érdekképviseletek, hogy csak odatettek valamit eléjük, általánosságokat mondtak, ilyeneket lehetett olvasni. Tessék megnézni! Egyébként akkor el lehet dönteni, hogy ki mit mond.
Arra, hogy önöknél volt tett, nekünk meg volt négy év koncepciónk, igen nehéz reagálni, képviselő úr. Ezek egyszerűen nem igazak! (Közbeszólások az MSZP soraiból.) Egyszerűen nem igazak ezek az állítások.
(22.20)
Az Orbán-kormány három célkitűzést igyekezett egyszerre megvalósítani, nem kevés sikerrel. Egyszerre kívánta biztosítani azt, hogy növekedjen a gazdaság, hogy a bérek elinduljanak felfelé - elindultak a bérek felfelé, elég tisztességesen -, és hogy ugyanakkor csökkenjen a munkanélküliség. Ez a három tényező összefügg egymással. Majd meg fogjuk látni, hogy ezt a kényes egyensúlyt a bérek növekedése - ami indokolt -, a munkanélküliség visszaszorítása - ami indokolt - és a gazdasági növekedés fenntartása tekintetében mennyire sikerül önöknek megvalósítani. Én mindenesetre azt kívánom, hogy sikerüljön, minél jobban, hiszen valamennyiünknek ez az érdeke.
Köszönöm szépen a szót, elnök úr, egyelőre ennyit.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit