DR. GÉMESI GYÖRGY

Full text search

DR. GÉMESI GYÖRGY
DR. GÉMESI GYÖRGY (MDF): Sajnálom, államtitkár úr, ön mellébeszélt ebben a kérdésben; tipikus példája és nagyszerű bemutatása volt annak, hogyan lehet konkrét kérdésekben mellébeszélni. Annál is inkább, mert említette a vizsgálatot: négy hónap ezek szerint nem elegendő arra, hogy az anomáliákat állapítson meg, és tájékoztassa az érintetteket arról, amiről egyébként nyilatkozik az ön támogatásával is bíró tulajdonosi képviselő.
(10.30)
Nagy nyilvánosság előtt nyilatkozik, és még nincs vizsgálat - akkor itt valami komoly anomália van, de nem a királyi kastélyban, igen tisztelt államtitkár úr, hanem az önök minisztériumában!
Ami a 300 millió forintos kérdést illeti, természetesen majd a miniszter asszonynak fogom feltenni - ezzel most kibekkeltek még egy hetet. Meg fogom tenni ezt, miniszter asszony, tekintettel arra, hogy abban az időpontban keletkezett ez a kötelezettség, amikor a jelzett tulajdonosi képviselő volt a miniszteri biztosa a környezetvédelmi tárcának, és ez bizony az ő hibás döntéséből következett.
A harmadik dolog pedig az, hogy ennek a kandidatúrának, ami ebben az újságban is le van írva (Felmutatja.), Varga Kálmán kandidátus, a minisztérium honlapján ennek a tudományos fokozatnak semmi nyoma nincsen. Én ezt szerettem volna megkérdezni, hogy megvan-e (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret lejártát.) ez a védése az illető úrnak - ezek szerint nincs meg.
Köszönöm szépen, a válaszát természetesen nem tudom elfogadni. (Taps az ellenzéki pártok padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit