DR. ÓDOR FERENC

Full text search

DR. ÓDOR FERENC
DR. ÓDOR FERENC (Fidesz): Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Miniszter Asszony! Azt hiszem, becsületesebb dolog lenne, ha képviselném a választóim érdekeit, és én ezt teszem; ön pedig azt kérdezte, hogy miért teszem ezt, esetleg nem kampánycélokra használom-e fel ezt a hozzászólást. (Moraj az MSZP soraiban.) Szeretném önnek elmondani azt a véleményt, hogy az önkormányzati védekezési költségekhez a vis maior keretből előleget kaptunk, és nagyon reméljük, hogy az önkormányzati oldal meg fogja kapni a védekezés költségeit.
Amit én itt az interpellációmban fölvetettem, az azoknak a lakóknak a problémája, akiknek összedőlt a házuk, akik hajléktalanok jelenleg, és az ő elhelyezésüket az önkormányzat megoldja jelenleg, de ideiglenes céllal.
(10.50)
Az a kérdésünk - és az volt az én kérdésem, amit közvetítettem az ottani kérdésben -, hogy mikorra van ennek lehetősége, és az interpelláció beadása és az ön által említett kormányhatározat megjelenésének az egybeesése bizonyos dolgokat már úgy vet föl. (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.) Én azt hiszem, meg fogom tudni oldani a feladatomat. (Az elnök ismét csenget.) Köszönöm szépen, hogy akkora nagy bizalom volt a belügyminiszter asszony részéről, hogy arra szólított föl, hogy öntől kérjek segítséget. Most itt kértem, igazából… (Az elnök kikapcsolja a képviselő mikrofonját. - Taps az ellenzéki pártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit