FONT SÁNDOR

Full text search

FONT SÁNDOR
FONT SÁNDOR (MDF): Köszönöm szépen a szót, elnök asszony. Meglep a miniszter úr válasza, mert itt az ön nagybani szerkesztésével olyanokat írtak, hogy: “A középtávú fiskális politikát a kormányprogramot konkretizáló, négy évre szóló, középtávú előterjesztésben kívánjuk majd megszabni.” Eddig, én úgy emlékszem, még csak kétszer száz napig bírtak előrelátni, abban is elég homályosan.
A most megjelent adótörvényekben - önök ugyanebben a tanulmányban az adók csökkentésére tettek ígéretet - az adókulcsok abszolút nem csökkennek, sőt ugyanazon a szinten maradnak. Ön pedig úgy védekezik, hogy a korábban ígért adókulcscsökkentésre a költségvetés helyzete miatt nem tehettek javaslatot.
Sajnálattal meg kell állapítanom, hogy az önök által tett ígéretek és ennek a könyvnek az ismerete messze nem áll kapcsolatban a valósággal.
Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki pártok padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit