BALSAY ISTVÁN

Full text search

BALSAY ISTVÁN
BALSAY ISTVÁN (Fidesz): Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Miniszter Úr! A Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége sem ért egyet a miniszter úr válaszával és a tett intézkedésekkel.
Azt tartottuk volna helyesnek, ha az önkormányzatok szövetségei, közösségei, kistérségi közösségek is véleményt formálnak a megyei és a regionális fejlesztési tanácsokkal együtt, ezért a kistérségi megbízottak többsége - kikérve a települések véleményét - ajánlásokkal, ajánlólevelekkel adta be pályázatát, ennek ellenére többségük 98 százalékban nem ért célba.
Ebben az időszakban, amikor projektek, tervek ezreit kellene beadni, áll a Széchenyi-terv, veszély fenyegeti az európai uniós támogatások lehívását (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.), nagyon rossz lépésnek tartom ezt a teljes, majdnem totális váltást, így tehát nem tudom elfogadni a miniszter úr válaszát. (Az elnök ismét csenget.) Ezt a lépést politikai tisztogatásnak tekintem.
Köszönöm. (Taps az ellenzéki padsorokból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit