DR. MAGYAR BÁLINT

Full text search

DR. MAGYAR BÁLINT
DR. MAGYAR BÁLINT oktatási miniszter: Tisztelt Képviselőtársam! A Fidesz az elmúlt négy év során 2206 kollégiumi férőhelyet nem épített, hanem nagyrészt újított fel. Négy évük volt arra, hogy esetleg tízezer új kollégiumi férőhelyet építsenek, és ebből nem történt valójában semmi; mi meg fogjuk építeni ezeket.
Ha a Fidesz annyira a minőség pártján van, akkor nem úgy kívánja az egyetemen tanulók számát felduzzasztani, hogy egyre alacsonyabbra teszi a bekerülési mércét és normát, mert sem a diákoknak, sem a felsőoktatásnak, sem az országnak nem használ az, ha mindenfajta minőségi teljesítmény nélkül lehet Magyarországon a felsőoktatásba bekerülni. Lehet, hogy ha majd önök visszatérnek a kormányra, akkor már érettségi se kell ahhoz, hogy bekerüljenek egyesek a felsőoktatásba, és ez a választási programjukban majd megjelenik, lehet, hogy ezzel lehet szavazatokat vadászni, de ilyen módon nem kívánok oktatási miniszterként szavazatokat növelni.
Köszönöm. (Taps az MSZP soraiban. - Közbeszólás az MDF soraiból: Mondjon le!)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit