SZALAY GÁBOR

Full text search

SZALAY GÁBOR
SZALAY GÁBOR gazdasági és közlekedési minisztériumi államtitkár: Tisztelt Képviselő Úr! Tekintettel arra, hogy az ellenőrzésre és szankcionálásra jogkörrel rendelkező szervezetek nem a GKM hatáskörébe tartoznak, mi a jogellenes cselekmények megelőzése és visszaszorítása érdekében - ami valóban társadalmi érdek, ahogy azt ön is említette - a belügyminisztert és a pénzügyminisztert külön is megkerestük írásban, és kértük a segítségüket abban, hogy a tárcáik felügyelete alatt álló és e tekintetben hatáskörrel rendelkező szervezeteket - például a VPOP-t, az APEH-et, a rendőrséget, az önkormányzatok jegyzőit - hívják fel arra, hogy ellenőrzési jogkörükben gyakrabban járjanak el, szankcionálási jogkörükben pedig szigorúbb szankciókat alkalmazzanak.
Tisztelt Képviselő Úr! Csodák persze nincsenek, de reméljük, hogy ez a szigorítás legalábbis valamelyest csökkenteni fogja a kirívóan társadalomellenes bűncselekmények számát és gyakoriságát.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit