PÜSKI ANDRÁS

Full text search

PÜSKI ANDRÁS
PÜSKI ANDRÁS (MDF): Köszönöm szépen. Azért tettem fel ezt a kérdést, mert az MSZP választási ígéreteiben demokráciát, valódi pályázatokat hallottunk, és most nem ezt látjuk.
Elfogadom azt, hogy az illető főtisztviselő, és a szakmaiságát sem vontam kétségbe soha, hanem az eljárás maga az, amely felháborító volt, hiszen a megyei lapokban meg is jelent, hogy az illető úr nem pályázott erre, ezt ő maga nyilatkozta, ennélfogva érdekes volt, hogy a minisztérium mégis őt javasolta erre az igazgatói állásra.
(12.50)
A másik, amit szeretnék megjegyezni, az érdekegyeztetés. A Hajdú-Bihar Megyei Munkaügyi Tanácsnak véleményezni kellett volna egy olyan pályázatot, amiről semmi, de semmilyen információ nem állt rendelkezésre. Ezért is választotta azt a megoldást, hogy nem nyilvánított véleményt, mert nem volt miről, nem tudott miről.
Köszönöm szépen. (Taps az MDF soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit