BECSÓ ZSOLT

Full text search

BECSÓ ZSOLT
BECSÓ ZSOLT (Fidesz): Tisztelt Miniszter Úr! Abban bíztam, hogy kérdéseimre érdemi választ fogok kapni. Sajnos, ez nem következett be, mint ahogy az elmúlt hónapokban az ellenzéki képviselők részéről megfogalmazott kérdések döntő többségére sem kaptunk érdemi választ.
Így például nem kaptunk választ - a teljesség igénye nélkül - a tűzijáték költségeire, a nagyváradi plazaépítésre, a mindent elsöprő személyi leváltásokra, az érdektelenségbe fulladt Kossuth-megemlékezésre, az MSZP-s kistérségi megbízottak kinevezésének valós hátterére (Derültség a kormánypárti padsorokban; Juhász Ferenc: Nem volt kérdés!), de nem kaptunk választ a D 209-es ügy, az autópálya-építés, a Proware Kft., a nemzeti oldallal szembeni brutális hatalmi fellépés, a belügyminiszteri alkotmánysértés, az önkormányzatokat megnyomorító 2003. évi költségvetés, a Kempinski szállóbeli megalázkodás, a Terror Háza Múzeum pénzügyi tönkretétele, a nemzeti érdekek gyenge képviseletével összefüggő kérdésekre sem.
(14.20)
Mint ahogy most sem kaptunk választ a Hattyúház bérletével összefüggő kérdésekre.
Tisztelt Miniszter Úr! Magyarország ennél többet érdemel! Áldott, boldog karácsonyt kívánok mindenkinek, de a válaszát nem tudom elfogadni. (Taps az ellenzéki padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit