DR. MEDGYESSY PÉTER

Full text search

DR. MEDGYESSY PÉTER
DR. MEDGYESSY PÉTER miniszterelnök: Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Képviselő Úr! Valószínűleg a pénzügyminiszter úr egy ilyen kérdésre részletesebb választ tudna adni.
Én kértem egy tájékoztatást azzal kapcsolatban, amilyen kérdést ön feltett, abból számomra az derül ki, hogy több hónapos előkészítő munka után, december 3-án a VPOP Központi Bűnüldözési Parancsnoksága egy illegális szeszüzemet derített fel Táborfalván. Öt gyanúsítottat előzetes letartóztatásba helyeztek jövedéki orgazdaság bűntette miatt. Az egyik elfogott személy - így szól a tájékoztatás - borotai tanyáján komplett gyártóüzemet és berendezéseket, alapanyagokat foglaltak le, amelyeket a vámhatóság által őrzött helyről igyekeztek eltüntetni, és ekkor került sor a figyelmeztető lövésre.
Tisztelt Képviselő Úr! Azt tudom mondani, hogy a Központi Bűnüldözési Parancsnokság parancsnoka jelenleg az eldördült lövés ügyében is vizsgálatot folytat, és ezért azt szeretném kérni, hogy a vizsgálat lezárta után ezzel a kérdéssel forduljon az illetékes miniszterhez. Bízom benne, hogy megnyugtató választ fog kapni.
Köszönöm szépen. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit