KOVÁCS TIBOR

Full text search

KOVÁCS TIBOR
KOVÁCS TIBOR (MSZP): Köszönöm szépen, elnök úr. Tisztelt Országgyűlés! A Tállai képviselő úr által elmondottakra szeretnék csak röviden reagálni.
Képviselő Úr! Arra kérem önt, hogy olvassa el a Miniszterelnöki Hivatal honlapján azt az értékelést, amit a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal az önök által sokat emlegetett Széchenyi-terv ellenőrzése kapcsán leírt, és akkor nem fogják ennyit emlegetni azt a Széchenyi-tervet, aminek a hatása gyakorlatilag elhanyagolható volt. (Közbeszólások az ellenzéki padsorokból, köztük dr. Juhos Katalin: Azt nyolcvanszor olvastam, de nem jutok hozzá a jelentéshez, megtagadták!)
És a választópolgárok mindig azt kérik tőlünk, hogy szemléletesen próbáljuk bemutatni az egyes javaslatokat, amelyeket képviselőtársaink megfogalmaztak. Tisztelt Képviselő Úr! A Fidesz módosító indítványai arról szóltak, hogy ezer forintból költsünk el ötezer forintot! Ha önök ezt meg tudják tenni, akkor nagyon ügyesek; egyébként pedig ez jellemzi az összes, önök által benyújtott módosító javaslatot. (Dr. Pósán László: Figyelmesen kell elolvasni!) Ezer forintból ötezret költsünk el. Gratulálok!
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypárti padsorokban, közbeszólások az ellenzéki padsorokból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit