VARGA LÁSZLÓ

Full text search

VARGA LÁSZLÓ
VARGA LÁSZLÓ (MSZP): Köszönöm szépen, elnök úr. Őszinte meglepetéssel hallgattam Font Sándor úr felszólalását, hiszen a költségvetési és pénzügyi bizottság ülésén módja lett volna kritikáját megfogalmazni, ehelyett, mint örömmel jelentettem a tisztelt Háznak, egyhangú szavazattal került elfogadásra, illetve ajánlásra a törvénytervezet. Sőt, mindkét oldalról hosszan dicsértük az előkészítésnek azt az alaposságát, mély szakmaiságát, amellyel hitünk és meggyőződésünk szerint a magyar érdek képviseletére alkalmas módon készítették el az előterjesztést. Újra hangsúlyozom: ezt mindkét oldal felszólalói megerősítették.
Font Sándor úr szavaiban a vám- és pénzügyőrséggel kapcsolatos aggályok, azt gondolom, jórészt kezelhetők a vám- és pénzügyőrség szervezetére vonatkozó új törvény előkészítésekor, amely új struktúrákat, szervezeti megoldásokat és nyilvánvalóan az új helyzetre alkalmas döntéseket is előkészíthet. Így hát a magyar érdekek megfelelő képviseletére, a vám- és pénzügyőrség szervezetére vonatkozó elképzelések beépítésére a továbbiakban lesz módja a tisztelt Háznak.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypárti padsorokban.)
(19.50)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit