DR. NÉMETH IMRE

Full text search

DR. NÉMETH IMRE
DR. NÉMETH IMRE földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter: Köszönöm, elnök asszony. Azt azonban tudni kell, hogy a nagy kapacitású élelmiszer-ipari üzemeknek van egy olyan lehetőségük, hogy ha az európai uniós termelési limitet betartva, kis kapacitású üzemként akarnak tovább működni a helyi, illetve a kistérségi ellátásra, erre módjuk van. Közben a fejlesztéseket elvégezhetik, és amennyiben teljesítik azokat a normákat, amelyeket az Európai Unió előír, abban az esetben ismét jogot szerezhetnek az európai uniós piacra történő szállításra is.
Azt is el kell mondanom, hogy azon 44 üzem közül, amelyek egyébként 2006 végéig derogációt kaptak, tehát haladékot kaptak, 15 üzem máris teljesítette az előírásokat. Természetesen ez a példa is mutatja azt, hogy aki komolyan vette a HCCP-program bevezetését, és eleget tesz ezeknek az előírásoknak, azok teljesíteni tudják a normákat.
Köszönöm a figyelmüket.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit