ELNÖK (dr. Szájer József)

Full text search

ELNÖK (dr. Szájer József)
ELNÖK (dr. Szájer József): Köszönöm szépen. Megkérdezem Demeter Ervin képviselő urat, aki a miniszterelnök úrnak kívánt volna kérdést feltenni, hogy elfogadja-e a helyettesítést. (Demeter Ervin: Köszönöm, de megvárom a miniszterelnök urat.) A miniszterelnök úr Kiss Péter miniszter urat jelölte ki válaszadásra, aki szintén nincs jelen a teremben. (Demeter Ervin: Megvárom a három hetet.) Megvárja a három hetet. Jó, köszönöm szépen. Czira Szabolcs, a Fidesz képviselője... - nem értettem, hogy mit vár meg a képviselő úr, csak azért volt a zavar. Megvárja, amíg kimegy a miniszterelnök úr, vagy pedig hogy a választ... Köszönöm szépen.
Czira Szabolcs, a Fidesz képviselője, kérdést kíván feltenni a földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszternek. Miniszter úr jelen van, képviselő urat illeti a szó. (Dr. Czira Szabolcs nincs a teremben.) Nincs itt a képviselő úr. Az imént már jeleztem, hogy csak két kérdésre van lehetőség.
Tisztelt Képviselőtársaim! Áttérünk a kérdések tárgyalására.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit