DR. LÁSZLÓ CSABA

Full text search

DR. LÁSZLÓ CSABA
DR. LÁSZLÓ CSABA pénzügyminiszter: Köszönöm szépen. Tisztelt Képviselő Úr! Egyrészt senki nem élt vissza a nevemmel, semmi ilyet nem állítottam az előbb, tehát kérem, ezt ne magyarázza félre a válaszában. Kettő: azt gondolom, hogy semmi olyan véleményt nem képviseltünk, ami a jogszabályokkal ellentétes lenne, a Pénzügyminisztérium szakfőosztályi apparátusai, beleértve a miniszterit, mindenki tudja, hogy e tekintetben az alkotmány milyen felhatalmazásokkal bír.
Azt gondolom, hogy korábban nagyon sok kritikát kapott a Pénzügyminisztérium és más kormányzati szervek, hogy semmilyen formában nem reagálnak például az állampolgároknak, a vállalkozóknak vagy éppen az önkormányzatnak a kéréseire, kérdéseire. Tehát el kell dönteni, hogy mi a helyes válasz, ha vállalkozás-, állampolgár- vagy önkormányzatbarát módon választ adunk bizonyos feltett kérdésekre, tudván azt, hogy ezeknek adott esetben milyen jogi konzekvenciái lehetnek, kit mire kötelezhetnek ezek a válaszok. A válaszom első felében elmondtam, hogy tisztában vagyunk vele, hogy ez természetesen nem jogszabály, és nem kötelező érvényű az önkormányzatokra.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit