ELNÖK (dr. Szili Katalin)

Full text search

ELNÖK (dr. Szili Katalin)
ELNÖK (dr. Szili Katalin): Tisztelt Képviselőtársaim! Most a hét végi futárpostában kiküldött, elnöki jogkörben előterjesztett napirendről szavazunk. A házbizottság mai ülésén született megállapodásnak megfelelően a napirendre úgy teszek javaslatot, hogy abban már nem szerepel az európai parlamenti választásról és a parlament tagjainak jogállásáról szóló törvényjavaslat módosító javaslatainak határozathozatala.
Kérdezem tehát önöket, elfogadják-e az általam előterjesztett és az előző döntésekkel módosított napirendi ajánlást. Kérem, kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.
Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége elfogadta ezt az ajánlást.
Tisztelt Képviselőtársaim! Mielőtt rátérnénk az interpellációk kérdéskörére, a Házszabály 52. § (1) bekezdése értelmében, amennyiben tárgyalt napirendi pontot érint az ügyrendi javaslata Font Sándor képviselő úrnak, úgy kérem, ezt tegye meg, a Házszabály általam már idézett szakasza alapján. Öné a szó, képviselő úr.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit