ELNÖK (Mandur László)

Full text search

ELNÖK (Mandur László)
ELNÖK (Mandur László): Tisztelt Országgyűlés! Az európai integrációs ügyek bizottsága szeptember 30-ai ülésén elutasította Lezsák Sándor, Szászfalvi László, Font Sándor és Sisák Imre MDF-es képviselők által H/5285. számon “A magyar kormány felkéréséről az Európai Unió alkotmányával kapcsolatos álláspontja ügyében” címmel előterjesztett országgyűlési határozati javaslat tárgysorozatba-vételét. Az MDF képviselőcsoportja a Házszabály rendelkezései alapján kérte, hogy a tárgysorozatba-vételről az Országgyűlés határozzon. A döntéshozatal előtt az előterjesztőt 5 percben, valamint képviselőcsoportonként egy képviselőt és az elsőként szólásra jelentkező független képviselőt 2 percben felszólalási jog illeti meg. Az előterjesztő a felszólalásokra 2 percben válaszolhat.
Megadom a szót Lezsák Sándor képviselő úrnak, aki az előterjesztők nevében kíván szólni. (Lezsák Sándor nemet int, majd Font Sándorra mutat.) Nem, Font Sándornak adom meg a szót. Parancsoljon, öné a szó, képviselő úr. (Zaj. - Az elnök csenget.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit