FÜLÖP ISTVÁN

Full text search

FÜLÖP ISTVÁN
FÜLÖP ISTVÁN (MDF): Örömmel hallom, hogy a tárca pozitívan áll hozzá. Bízom benne, hogy a kormányzat is hasonlóan fog ehhez a láprekonstrukcióhoz viszonyulni. Mi ott élők, mindannyian tudjuk, hogy a több száz hektáros terület újralaposításáról nem lehet szó, hanem bizonyos területek természet közeli állapotának visszaállításáról vagy helyreállításáról lenne szó.
Azt is tudjuk, hogy itt különböző tárcák közötti koordinációról lenne szó. Bízom benne, hogy a tárcák között megállapodás, illetve olyan koordináció jöhet létre, amely az ott élő emberek életfeltételeit és a környezetvédők szempontjából elvárt helyzetet fog eredményezni.
Még annyit mondanék, hogy az is szóba került, amit esetleg a tárca szintén támogathatna, hogy a Hortobágyi Nemzeti Parkból kiválva egy szatmári park jönne lére, amely természetesen ezt már jobban sajátjának érezné. (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.) Így a megvalósuláshoz is közelebb jutnánk.
Köszönöm szépen.(Taps az MDF padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit