KÓSA LAJOS

Full text search

KÓSA LAJOS
KÓSA LAJOS (Fidesz): Elnök Úr! Tisztelt Ház! Kedves Államtitkár Úr! Nem lettem sokkal nyugodtabb, ugyanis a helyzet az, hogy ne legyen kétsége afelől: az önkormányzatok mint ármegállapító hatóság január 2-án visszamenőleg meg fogják emelni a bérletek árát főleg a tanuló-nyugdíjas viszonylatban 50-100 százalékkal, ugyanis nem tudják hová hárítani ezeket a költségeket; a Volán-vállalatok sem tudják.
Ha már az emberek életminősége, a tömegközlekedés nem számít, legalább önök küzdjenek azért, hogy Medgyessy Péter, a köztársaság miniszterelnöke ne váljon a köztársaság legszánalmasabb és legkevésbé hiteles emberévé. Hadd emlékeztessem önöket Medgyessy Péter 2002. január 8-ai szavaira! Veretes beszéde így hangzott: ingyenessé tesszük az állandó lakhely és az iskola közötti utazást. És ezt még ráadásul azzal is tetézte, hogy azt mondta a végén: szavamat adom, hogy betartom, amit vállaltam. Hát, a 100 százalékos áremelés nem ingyenes, kedves képviselőtársak. (Taps az ellenzéki pártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit