NÉMETH ZSOLT

Full text search

NÉMETH ZSOLT
NÉMETH ZSOLT (MDF): (Folyamatos zaj.) Köszönöm a szót, elnök asszony. Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Miniszter Asszony! Körmend város életében rendkívül fontos szereppel bír a tizenhárom éve létrehozott rendészeti szakközépiskola, falai közt évente közel 1500 hallgató vesz részt a határrendész alapképzésben, szakképzésben, tanfolyamokon. Számos diákot távoktatás keretében oktatnak, de foglalkoznak az önálló szakvizsgára készülők, valamint a rendészeti vezetők felkészítésével is. (Folyamatos, nagy zaj.) Emellett egy gyárbezárásokkal sújtott városban különös jelentősége van annak, hogy az intézmény mintegy 180 közalkalmazottnak és hivatásos határőrnek ad munkát. A fennállás óta összegzett tapasztalatok szerint a tanintézet bizonyított: kreatív, alkotóképes tanári kara van, a tanulók jól megállják helyüket (Közbeszólás a Fidesz soraiból: Nem hallani semmit!), büszkék az itt szerzett végzettségre.
Körmend városa sokat köszönhet az intézménynek, hiszen az iskola részese, segítője a város kulturális és sportrendezvényeinek. (Közbeszólás az ellenzék soraiból: Nem halljuk!) A hallgatók szervesen illeszkednek a kisváros mindennapjaiba... (Nagy zaj.)
Elnök Asszony! El szeretném mondani az interpellációmat!

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit