GAÁL GYULA

Full text search

GAÁL GYULA
GAÁL GYULA gazdasági és közlekedési minisztériumi államtitkár: Elnök Úr! Hölgyeim és Uraim! Tisztelt Képviselő Úr! Sárvár város belterületén valóban jelentős átmenő forgalom van, hiszen itt húzódik, itt megy át a 84-es és a 88-as számú főút is, emellett a sárvári ipari park fejlődése is további folyamatos forgalmi terhelést indukál.
A város közlekedési helyzetének megoldását a magunk részéről is az elkerülő útszakaszok megépítésében látjuk. Ennek keretében a 84-es számú főút Sárvár várost elkerülő szakaszát a jövő évben be is kívánjuk fejezni. A 2004-2005. évekre tervbe vettük a 88-as számú főút elkerülő szakaszának megépítését is, egyúttal 2005 végére megoldhatónak látjuk az ipari park bekötését is az új elkerülő útba, és ez meggyőződésünk szerint jelentősen enyhíteni fogja majd a sárvári közlekedési problémákat. Ez a beruházás egy külön szintű vasúti felüljáró társfinanszírozásban történő megépítését magában foglalja. Erre az egymilliárd forintot meghaladó beruházásra jelenleg készül a tanulmányterv; még ebben az évben megkezdődik az engedélyezési terv elkészítése is.
Összegzésként tehát azt tudom mondani, hogy Sárvár város átmenő forgalom alóli mentesítését rövid időn belül három útszakasz megépítésével is megoldhatónak látjuk, és elő kívánjuk segíteni. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit