DR. WIENER GYÖRGY

Full text search

DR. WIENER GYÖRGY
DR. WIENER GYÖRGY (MSZP): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Elnök Úr! Képviselőtársaim! Font Sándor némiképp félrevezette a rádió hallgatóit, hiszen én nem azt állítottam, hogy a sajtóból tűnt el Rejtő E. Tibor neve, én arra utaltam, hogy Rejtő E. Tibor neve az itteni vitából tűnt el. A Volksbank és az OTP esetében valóban az a helyzet, hogy mind a vitából, mind pedig a sajtóból eltűnt a nevük, talán nem véletlenül. Arra is utaltam, hogy az Inter-Európa Bank azért maradt fenn a szitán, mert Medgyessy Péter volt az elnöke és nem az igazgatója vagy vezérigazgatója, ami egyértelműen mutatja azt, hogy olyan funkciót töltött be, amely őt némiképp távol tartotta az operatív ügyintézéstől, például annak a vizsgálatától, hogy melyik számláról milyen pénzeket vesznek fel. (Font Sándor közbeszól.) Ez akkor is úgy van, ha képviselőtársam közbeszól. Meg kell majd nézni az Inter-Európa Bank szabályzatát.
Tisztelt Képviselőtársaim! Ugyanakkor Font Sándor nagyon fontos kijelentéseket tett. Közölte, hogy nem érdekli, hogy mit tett ebben az ügyben az OTP. Közölte, hogy nem érdekli, mit tett ebben az ügyben a Volksbank. Igazából az sem érdekli, hogy mit tett ebben az ügyben Rejtő E. Tibor, aki valamilyen különleges ok miatt, nem tudom miért, feljelentést tehetne személyem ellen, miután a nevét említettem. Ugyanakkor jelezte azt is, hogy az viszont különösen érdekli, hogy mit tett Medgyessy Péter, Draskovics Tibor, László Csaba, Bitvai Miklós. (Font Sándor: Így van.)
Mit bizonyít ez, tisztelt képviselőtársaim? Csupán azt, hogy a Fideszt és az MDF-et nem az érdekli, hogy mi történt a valóságban, nem érdeklik a tényleges folyamatok, csupán azt a lehetőséget keresi, hogyan tudna minél több kellemetlenséget okozni a mostani kormánynak, ami egyébként egy ellenzéki pártnak feladata, ezen túlmenően viszont arra törekszik, hogyan tudná idő előtt megdönteni a mostani kormányt. Jelzem önöknek, tisztelt uraim, a kormány a helyén van, és kormányoz. (Taps a kormánypártok soraiban. - Font Sándor: Csapataink harcban állnak.) De harcban csak Font Sándor. (Derültség.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit