KELLER LÁSZLÓ

Full text search

KELLER LÁSZLÓ
KELLER LÁSZLÓ (MSZP): Köszönöm szépen. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Ezt a gondolatsort szeretném folytatni, rávilágítani arra, hogy Font Sándor képviselő úr milyen mértékben csúsztat, időpontokat hagy figyelmen kívül. Felsorolja immáron sokadszor azokat a neveket, akikre kíváncsi, akiket mindenképpen a célkeresztbe állítottak, nem számít az, hogy egyébként a magyar társadalomban, a gazdaságban milyen folyamatok zajlottak, ezt az öt embert, ahogy ő mondta, ezt kell megvizsgálni. Az sem számít, hogy azt a képtelen állítást fogalmazza meg, hogy itt tulajdonképpen a 2003-ban mozgatott pénzeket tulajdonképpen 2001-2002-ben legalizálták. Ez egy képtelen állítás, tisztelt képviselő úr. Arról beszél, hogy volt az Állami Autópálya Kezelőnek egy vezérigazgatója, aki közreműködött abban, hogy 2003-ban bizonyos pénzek átkerüljenek a K&H Equitieshez, de mi köze van ehhez a 2001-2002-ben esetleg pénzmosást folytatók tevékenységéhez? Mi köze van ennek? Hogy lehet egy 2003-as pénzt 2001-2002-ben legalizálni?
Ami pedig a Betonutat és a Vegyépszert illeti, én azt mondtam, hogy itt nagyon sok milliárd forint ment a K&H brókercéghez az autópálya-építő cégektől. Nekünk a vizsgálat során erre is figyelemmel kell lenni. Különösen azért kell figyelemmel lenni, mert mint tudjuk, a PSZÁF nagyon alaposan elemezte a Betonút Rt. ügyfélszámláját visszamenőleg két évre, és érdekes módon kihagyta a körből a Vegyépszert. Én meg azt mondtam, hogy tulajdonképpen a kulcsfigurája az autóépítésnek a Vegyépszer volt, és arra hívtam fel a figyelmet, tisztelt ellenzéki képviselőtársaim figyelmét, hogy a vizsgálatnak ebbe az irányba is folyni kell, ki kell terjedni, és megindokoltam, hogy miért tartom ezt szükségesnek.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit