GŐGÖS ZOLTÁN

Full text search

GŐGÖS ZOLTÁN
GŐGÖS ZOLTÁN (MSZP): Köszönöm a szót, elnök úr. Én is úgy gondolom, hogy előrehoztuk a következő napirendi pontot, az agrár- és vidékfejlesztési hivatallal kapcsolatos vitát. Egy megjegyzésem lenne falugazdászügyben: mi soha nem kívántuk és nem is fogjuk kívánni a falugazdászoktól, hogy politikai komisszár szerepet töltsenek be, és én azt hiszem, hogy ez a mostani átalakítás közel nem erről szólt. Lehet, hogy volt olyan terület, ahol nagyobb létszámban érintette a változás a falugazdászokat, de például a mi megyénkben soha semmilyen konfliktust nem okozott, hiszen hál' istennek ők eddig is azt csinálták, ami a dolguk, és remélem, ezután is azt fogják.
A hozzászólásomban is elmondtam, hogy ezt a törvényjavaslatot a szakbizottság egyhangú szavazással általános vitára alkalmasnak tartotta. Ami kérdések itt felmerülnek, annak egy része arra vezethető vissza, hogy néhány képviselőtársam kicsit túlmegy ennek a törvénynek a hatályán, és már a végrehajtási utasítás kategóriájába is belebonyolódik. Természetesen ez nagyon fontos dolog, és én is azt gondolom - ha jól emlékeznek, el is mondtam a hozzászólásomban -, hogy úgy kell elkészíteni azokat a dokumentumokat, amit majd az őstermelőknek a bejelentkezéshez el kell végezni, hogy ez náluk ne okozzon zavart.
Azt javasolnám én is, hogy térjünk vissza az eredeti törvényjavaslathoz, és hagyjuk abba ezt a politikai vitát, amit az ellenzéki képviselőtársaim generáltak a törvény kapcsán.
Köszönöm szépen a figyelmüket. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit