DR. SZABÓ ZOLTÁN

Full text search

DR. SZABÓ ZOLTÁN
DR. SZABÓ ZOLTÁN (MSZP): Köszönöm szépen, elnök asszony. Tisztelt Ház! Arató Gergely képviselőtársam az iménti felszólalásáért most már kapott hideget-meleget. Azért azt hadd mondjam el, hogy én igyekeztem odafigyelni arra, amit mondott, és sehol nem hallottam azt, hogy Arató Gergely képviselőtársunk kifogásolta volna, hogy Szeghalmon sportcsarnok épült. Az, hogy Szeghalmon sportcsarnok épül, egy jó dolog. Főként a szeghalmi polgárok örülnek neki. Gondolom, nincs akadálya annak, hogy a szeghalmi polgárokkal együtt a Gyermek-, Ifjúsági és Sportminisztérium államtitkára és a helyi országgyűlési képviselő is együtt örüljön, vagy akár szalagot is vágjon át.
Jelen pillanatban azonban nem az ország sportlétesítményeinek állapotáról, helyzetéről és sűrűségéről folyik vita a Házban, hanem a 2002. évi költségvetés végrehajtásáról szóló vita folyik, amely 2002. évi költségvetés jelentős és előirányzat nélküli túllépésével épültek meg ezek a csarnokok. Én tehát Varga képviselő úr véleményével ellentétben úgy gondolom, hogy bizony lehet egyszerre örülni ezeknek a sportcsarnokoknak - hiszen ki vitatná, hogy ezek jó dolgok? -, ugyanakkor az ország költségvetési helyzetében meglehetős problémákat okozott az a költekezés, amelyet a Fidesz-kormány a választás elvesztése és a kormányzati hatalom átadása közötti időszakban végzett, és amelynek többek között megnyilvánulásai azok a sportcsarnokok is, amelyekről Arató Gergely beszélt.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit