DR. GÉMESI GYÖRGY

Full text search

DR. GÉMESI GYÖRGY
DR. GÉMESI GYÖRGY (MDF): Sajnos, államtitkár úr, ez nagyon udvarias válasz volt, és ezt becsülöm önben, hiszen ismerjük egymást, és valóban találkoztunk a megnyitón, és korrekt volt a megnyitó ünnepség, csak a probléma az, hogy ez az üzleti terv megalapozott. Ezt leírta az ön helyettes államtitkára. Megalapozott az üzleti terv, január óta le van írva, azóta szórakoznak a Kastély Közhasznú Társaság taggyűlésén keresztül az önök által kinevezett emberek a felügyelőbizottságban, illetve az önök által kinevezett emberek a taggyűlés tulajdonosi képviselői körében.
Ez egy politikai játék. A cél az, hogy az ügyvezető igazgatót eltávolítsák, illetve a várost kiszorítsák a Kastély Közhasznú Társaság tulajdonosi köréből. Én ezt nem tudom támogatni. 2003-ban nem történhet meg az, hogy politikai okok miatt váltanak le valakit akkor, amikor az önök politikai tanácsadója a nagy nyilvánosság előtt többször elmondta, hogy semmiféle szakmai kifogás nincs az igazgató ellen. Márpedig ha szakmai kifogás nincs, akkor az üzleti tervnek is megalapozottnak kell lennie, hiszen ezt az önök államtitkára írta le.
Igen tisztelt Államtitkár Úr! Azt szeretném kérni (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.), hogy ebben a tekintetben hathatósan és gyorsan járjon el a tárca, mert a törvénytelen állapot feloldását csakis per útján tudjuk érvényesíteni.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit