SISÁK IMRE JÁNOS

Full text search

SISÁK IMRE JÁNOS
SISÁK IMRE JÁNOS (MDF): Köszönöm a szót, elnök úr. Véleményünk szerint a nagycsaládosok ügye politikai hovatartozástól független, nemzeti sorskérdés. Ezért az a véleményünk, hogy a jelenlegi kormánynak folytatni kellene a polgári kormány adópolitikáját, vagyis a szubszidiaritás elvét kell követni, és ott kell hagyni a forrásokat, ahol a szükségletek ténylegesen felmerülnek. Tudjuk, hogy a gázáremelés következetesen sújtja a nagycsaládosokat, hiszen tudjuk, hogy sajátos élethelyzetükből adódóan ők azok, akik nem egy esetben több mint 3 ezer köbméter gázt fogyasztanak, ebben az esetben pedig duplán sújtja őket ez a gázáremelési témakör.
Ugyanakkor tudjuk azt is, hogy a kisebbik kormányzó párt részéről fölmerült a gyermekek után járó adókedvezmény megvonása, csökkentése, szűkítése. Ismételten kérem, gondolkodjanak el azon, hogy az 571 ezer gyermeket nevelő nagycsaládosok nem érdemelnék-e meg ezt az adócsökkentést vagy -eltörlést.
A választ természetesen nem tudom elfogadni. (Taps az ellenzéki pártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit